Translate

Creative Commons

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Eco-Mama està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Creative Commons

dissabte, 18 d’octubre del 2014

Tallarines de carbassó i pastanaga amb pesto de cacahuets




Ingredients:

2 o 3 carbassons
2 pastanagues (*Opcional)
10 fulles d'alfàbrega fresca
un grapat de pinyons
un grapat de cacauets
Oli d'oliva verge extra preferentment de prensada en fred

Aigua
1 dent d'all 

Sal
Pebre


Rentar i pelar el carbassó i la pastanaga i fer tallarines amb un pelador de patates.
A la batedora posar l'alfàbrega, els pinyons, els cacauets i la dent d'all  i triturar fins a obtenir una pasta. Afegir oli, salpebrar al gust i batre i anar afegint oli i/o una mica d'aigua sense deixar de batre.

Servir els espaguetis amb el pesto per sobre i voila!

Bo, sa, fàcil i ràpid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada