Translate

Creative Commons

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Eco-Mama està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Creative Commons

diumenge, 17 de novembre del 2013

Llufes mar i muntanya / Pedorretas mar y monte

Nou invent que ha sortit bé. Ho hem titulat "Llufes mar i muntanya"

Com que el cap de setmana treballo moltes hores, el divendres normalment faig un gran sopar i amb les sobres faig invents. Moltes vegades ja cuino pensant en l'invent que faré després, jajaja... ;)

Aquest divendres per sopar vaig fer bolets i lluç amb verdures al forn i amb el que va sobrar, ahir vaig fer aquest nou invent

Espero que us agradi, a nosaltres ens va encantar.


Llufes mar i muntanya



Ingredients:
Un filet de Lluç,
4 tomates cherri
3 pastanagues
Un grapat de Broquil
1ceba petita
Bolets (he posat 4 "pinetells")

farina d'arròs
Formatge d'untar baix en sal
Barreja d'espècies: Canyella, comí, Curri, pimientó dolç i all


  • Tallar les verdures
  • Posar-ho tot, excepte la farina i el formatge, en un recipient per al forn (espècies i tot)
  • Quan està fet ficar-ho tot en el minipimer i afegir la farina d'arròs
  • Fer les llufes en el seu motlle i posar al forn 5 minuts
  • Posar una mini llufa de formatge d'untar damunt i gratinar 5 minuts més.


I voilá!




______________________________
Nuevo invento que ha salido bien. Lo hemos titulado  "Pedorretas mar y monte"
Cómo el fin de semana trabajo muchas horas, el viernes suelo hacer una gran cena y con las sobras hago inventos. Muchas veces ya cocino pensando en el invento que voy hacer después, ja ja ja... ;)

Este viernes para cenar hice setas y merluza con verduras al horno y con lo que sobró ayer hice este nuevo invento
Espero que os guste, a nosotros nos encantó.


Pedorretas mar y monte

  


Ingredientes:
Un filete de Merluza,
4 tomates cherri
3 zanahorias
Un puñado de Brocoli
1cebolla pequeña
Setas (he puesto 4 "pinetells")
Harina de arroz
Queso de untar bajo en sal
 
Mezcla de especies: Canela, comino, Curry, pimienton dulce y ajo
  • Cortar las verduras
  • Poner todo, excepto la harina y el queso, en un recipiente para el horno (especies y todo)
  • Cuando está hecho, meterlo todo en el minipimer y añadir la harina de arroz
  • Hacer las pedorretas en su molde y poner al horno 5 minutos
  • Poner una mini pedorreta de queso de untar encima y gratinar 5 minutos más.

Y voilá!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada