Translate

Creative Commons

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Eco-Mama està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Creative Commons

diumenge, 17 de novembre del 2013

Lékué (cuina al vapor o papillot) / Lékué (cocina al vapor o papillote)

 Lékué (cuina al vapor o papillot)

Moltes vegades em sentireu parlar de Lékué, el vaig descobrir fa un any, més o menys, a través de la meva germana, ella el feia servir molt per cuinar al vapor. 

És un estoig de silicona que cuina al vapor, tant al forn com al microones. El menjar queda boníssim i super sa  ja que no has de afegir ni oli (pots afegir si vols, és clar). A mi m'agrada molt perquè és súper fàcil, ràpid i net. 

Jo normalment faig servir el forn, no sóc molt partidària de cuinar al microones, encara que admeto que alguna vegada, per falta de temps, des que tinc en Lékué, el faig servir (el forn sol trigar uns 10 o 15 minuts més de cocció que el microones). 

Hi ha molts tipus de Lékué us poso la foto dels que jo tinc 


El primer és el típic però en grandària gran, que cuina al vapor i el segon és el que s'usa per exemple, per fer orada a la sal o papillot.



________________________________________________________________ 


 Lékué (cocina al vapor o papillote)

Muchas veces me oiréis hablar de Lékué, lo descubrí hace un año más o menos por mi hermana, que ella lo usaba mucho para cocinar al vapor. 

Es un estuche de silicona que cocina al vapor, tanto en el horno o microondas. La comida queda buenísima y super sana ya que no tienes que añadirle ni aceite ( puedes añadirlo si quieres, claro). A mí me gusta mucho porque es súper fácil rápido y limpio. 

Yo suelo usar el horno, no soy muy partidaria de cocinar en el microondas, aunque admito que algunas  veces, por falta de tiempo, desde que tengo en Lékué, lo uso (el horno suele tardar unos 10 o 15 minutos más de cocción que el microondas). 

Hay muchos tipos de Lékué os pongo la foto de los que yo tengo


El primero es el típico pero en tamaño grande, que cocina al vapor y el segundo es el que se usa por ejemplo, para hacer dorada a la sal o papillote.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada