Translate

Creative Commons

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Eco-Mama està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Creative Commons

diumenge, 22 de setembre del 2013

Ja hem començat les inscripcions per els nous TALLERS ANTICRISI!

Però, que són els TALLERS ANTICRISI?  
Són tallers reduïts en fotmat, preu i places. Aquests tallers consten de 4 sessions, les imprescindibles per tal d'adquirir les eines suficients com per poder-ho posar en pràctica a casa.

T’apuntes?



TALLERS ANTICRISI


A Eco-Mama hem creat un espai de tallers anticrisi que es va posar en marxa el passat mes de Juny.  
Però en qué consisteix? És un espai pensat per fer més assequible,  a les mares i families en general, propostes que els poden fer servei i interessar. Amb la col•laboració de diversos professionals, es preparen tallers reduïts en fotmat, preu i places, d'unes 4 sessions, les imprescindibles per tal d'adquirir les eines suficients per poder-ho posar en pràctica a casa. 

A continuació us explicaré una mica en qué consisteixen les propostes:


"RECUPERACIÓ POSTPART" (Pilates i hipopressius ) AZU ANDREU


La primera proposta que us fem és la recuperació postpart.  A càrrec de Azu Andreu, (instructora de pilates formada en prepart, postpart i hipopressius)



El format és reduït en tots el sentits, tant en sessions, com en places, com en preu.


Sessions:  el taller serà de 4 sessions, les mínimes per tal d’adquirir eines suficients com per poder fer-ho a casa o seguir 4 sessions més.



4 Sessions.


Preu: 30 €!!!!
Horari: dimecres de 16:00h a 17:00h




"EL CONTE, una bona eina!" ALBERT QUINTANA


Seguim amb les propostes, aquest cop un Taller de Contes que es diu, “el Conte, una bona eina”.  A càrrec d'Albert quintana, (educador, contacontes professional, mestre, actor i director de teatre, clown, titelles... si voleu saber més sobre ell us convido a entrar al seu bloc http://albertquintanacontes.blogspot.com.es)




El que puc afegir-hi jo, és que és un contacontes amb una sensibilitat molt especial, que m’encanta i quan l’escoltes et fascina, un conte seu et pot arribar a posar la pell de gallina, per això tenia tan clar que si a Eco-Mama fèiem un taller de contes, seria amb ell. Estic convençuda que us agradarà.




És un taller de 4 sessions fet a mida, amb possibilitat d’ampliació si agrada i hi han ganes, on es pretén donar eines als pares per gaudir del conte amb els seus fills i utilitzar-lo adequadament com a eina pedagògica.

Per exemple:



Emocions: Les famílies, l'escola i la societat som cada vegada més conscients, que introduir al dia a dia espais on poder parlar de les emocions, és essencial a l'hora d'educar els nostres fills/es d'una forma integral. Una bona eina, que facilita  aquesta tasca, són els contes.

Podreu conèixer contes on els seus protagonistes passen moltes aventures, viuen situacions en les que s'enfaden i se senten tristos, com nosaltres.  


Conflictes: Hi ha temes que als infants els costa entendre, també els podem tractar d'una manera simbòlica o metafòrica; la gelosia, l’arribada d’un germà, el dol, les discapacitats...



Com tots els tallers anticrisi, el format serà reduït en tots el sentits, tant en sessions, com en places, com en preu.



4 Sessions.


Preu: 30 €!!!!

Horari: dimarts de 16:00h a 17:00h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada